Her er et gratis tips
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Forum > Fri debat > Her er et gratis tips
Boliger.dk - Her er et gratis tips
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Forumoversigt

Opret et sprgsml

Kontakt Boliger.dk

Her er et gratis tips

24/10 '17 13:14
Flemming Eriksen
Her er et tip til, hvordan man kan spare penge på at få malet sin lejlighed. På http://www.malertilbud.nu/ kan man - helt gratis - indhente 3 tilbud fra forskellige lokale malerfirmaer. Anbefales!
19/11 '17 12:23
Flemming Eriksen
I samme boldgade er der også http://www.3murertilbud.nu, hvor man gratis kan få 3 murertilbud på for eksempel facadeisolering, sandblæsning, vandskuring eller fliselægning.
7/1 '18 11:38
Flemming Eriksen
Nu faldt jeg over endnu en side med 3 tilbud. Denne gang er det http://www.3vvstilbud.dk hvor man gratis kan få 3 tilbud på vvs og blikkenslager arbejde.
21/1 '19 14:21
Helle Larsen
Vurdering af istandsættelse efter lejers beboelse og hvordan man rejser istandsættelses krav er dog lige så vigtigt. Jeg kan anbefale www.sapu.dk til de af jer der er udlejere.

SAPU hjælper også med lejekontrakt og fastsættelse af husleje .
Skriv dit indlæg her
Vigtigt
Dit indlæg skal være relevant i forhold til det vedkommende der startede tråden gerne vil have hjælp til. Hvis du selv gerne vil have hjælp, skal du oprette din egen, separate tråd.

Hvad er dit navn?
(Vises ved indlæg)
Din emailadresse?
(Vises ikke)
  Send mig en email, når der er nye indlæg i denne tråd.
Sikkerhedsspørgsmål
(For at undgå spam-indlæg)
Hvad er det sidste bogstav i navnet TORSTEN?
 


Se flere boligannoncer

Mangler vi boligannoncer i dit område? Så skriv dine ønsker i forummet og vi vil gøre vores bedste, for at finde boligannoncer der lever op til dine krav. Vi finder boligannoncer med andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Nye tråde via RSS


© 2006 - 2024 BitnoCom