leje
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Forum > Efterspørg boliger > Lejebolig > leje
Boliger.dk - leje
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Forumoversigt

Opret et sprgsml

Kontakt Boliger.dk

leje

22/6 '17 17:01
Betina
Hej. Jeg skriver til jer med et spørgsmål ift. min mors leje af lejlighed.
Min mor har lejet en lejlighed hos et ægtepar fra september 2016. Kontrakten er sat til 1 års varighed.
Da udlejer selv bor i hus og ikke ønsker at bo i lejligheden er min mor meget interesseret i at forlænge kontrakten, så hun ikke skal fraflytte september 2017. Dette har hun spurgt dem om og deres svar hertil er;

\"Vi må desværre afstå herfra, da lejeloven, som vi har forstået den, der med overføres lejemålet fra begrænset periode, til et almindeligt lejemål, hvor lejeren har særligt gunstige og udlejer meget begrænset muligheder for at få rådighed over lejligheden\"

Mit spørgsmål er om de har forstået lejeloven korrekt og/eller om der på nogen måde kan være mulighed for, at lave en tidsbegrænset kontraktforlængelse, uden at udlejer mister rådigheden over lejligheden. Dette ville være fordel for begge parter.
Skriv dit indlæg her
Vigtigt
Dit indlæg skal være relevant i forhold til det vedkommende der startede tråden gerne vil have hjælp til. Hvis du selv gerne vil have hjælp, skal du oprette din egen, separate tråd.

Hvad er dit navn?
(Vises ved indlæg)
Din emailadresse?
(Vises ikke)
  Send mig en email, når der er nye indlæg i denne tråd.
Sikkerhedsspørgsmål
(For at undgå spam-indlæg)
Hvad er det sidste bogstav i navnet VIGGO?
 


Se flere boligannoncer

Mangler vi boligannoncer i dit område? Så skriv dine ønsker i forummet og vi vil gøre vores bedste, for at finde boligannoncer der lever op til dine krav. Vi finder boligannoncer med andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Nye tråde via RSS


© 2006 - 2024 BitnoCom