Hus på landet lejes (Det skal være tilladt med husdyr)
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Forum > Efterspørg boliger > Lejebolig > Hus på landet lejes (Det skal være tilladt med husdyr)
Boliger.dk - Hus på landet lejes (Det skal være tilladt med husdyr)
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Forumoversigt

Opret et sprgsml

Kontakt Boliger.dk

Hus på landet lejes (Det skal være tilladt med husdyr)

21/5 '10 18:41
Karina
hejsa!! jeg er en pige på 34år som søger hus til leje på landet.. dog ikke længre fra indkøbsmuligheder end max 4km fra boligen. jeg har 2 drenge på 7 og 13 år . have ønskes.. og gerne et hus som man må gøre lidt ved .. mulighed for at lave aftale omkring evt. afdrag af indskud ville være super. jeg ønsker 4vær. mindst. max husleje 5000kr ønsker hus i Gislev.Ryslinge.Ringe kandten....håber virkelig DU kan hjælpe .. husdyr skal være tilladt ..go sommer .. karina
Skriv dit indlæg her
Vigtigt
Dit indlæg skal være relevant i forhold til det vedkommende der startede tråden gerne vil have hjælp til. Hvis du selv gerne vil have hjælp, skal du oprette din egen, separate tråd.

Hvad er dit navn?
(Vises ved indlæg)
Din emailadresse?
(Vises ikke)
  Send mig en email, når der er nye indlæg i denne tråd.
Sikkerhedsspørgsmål
(For at undgå spam-indlæg)
Hvad er det sidste bogstav i navnet TORSTEN?
 


Se flere boligannoncer

Mangler vi boligannoncer i dit område? Så skriv dine ønsker i forummet og vi vil gøre vores bedste, for at finde boligannoncer der lever op til dine krav. Vi finder boligannoncer med andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Nye tråde via RSS


© 2006 - 2024 BitnoCom