Familie søger hus til leje i Vejle og omegn
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Forum > Efterspørg boliger > Lejebolig > Familie søger hus til leje i Vejle og omegn
Boliger.dk - Familie søger hus til leje i Vejle og omegn
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Forumoversigt

Opret et sprgsml

Kontakt Boliger.dk

Familie søger hus til leje i Vejle og omegn

14/5 '10 9:32
Anne Dorte Falk
hej!!

Vi er en lille familie med små børn som søger meget kraftigt et hus til leje max husleje 7000 kr og det skal gerne ligge i vejle området.. min. værelser 4

mange hilsner Anne Dorte
3/8 '13 11:56
Anne
Vi er et par midt i 20'erne som venter vores første barn til december. Vi søger derfor en bolig hurtigst muligt. Gerne hus med have, mindst 3 værelset og husdyr skal være tilladt, da vi har en gammel tæve vi meget gerne vil have med. Husleje skal max være 6000,- + forbrug.
Skriv dit indlæg her
Vigtigt
Dit indlæg skal være relevant i forhold til det vedkommende der startede tråden gerne vil have hjælp til. Hvis du selv gerne vil have hjælp, skal du oprette din egen, separate tråd.

Hvad er dit navn?
(Vises ved indlæg)
Din emailadresse?
(Vises ikke)
  Send mig en email, når der er nye indlæg i denne tråd.
Sikkerhedsspørgsmål
(For at undgå spam-indlæg)
Hvad er det sidste bogstav i navnet LONE?
 


Se flere boligannoncer

Mangler vi boligannoncer i dit område? Så skriv dine ønsker i forummet og vi vil gøre vores bedste, for at finde boligannoncer der lever op til dine krav. Vi finder boligannoncer med andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Nye tråde via RSS


© 2006 - 2024 BitnoCom