Udflytning fra bofællesskab med fælles lejekontrakt
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Forum > Jura > Udflytning fra bofællesskab med fælles lejekontrakt
Boliger.dk - Udflytning fra bofællesskab med fælles lejekontrakt
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Forumoversigt

Opret et sprgsml

Kontakt Boliger.dk

Udflytning fra bofællesskab med fælles lejekontrakt

14/1 '16 10:08
Henrik
Jeg har et stykke tid været under udflytning fra et bofællesskab, hvor vi har en fælles lejekontrakt - når en ny er flyttet ind er der blevet lavet en allonge, så vedkommende er fortsat på den oprindelige kontrakt.

I den oprindelige lejekontrakt står der, at beboerne overfører et beløb svarende til 42.000 kr. til udlejer, og når en ny er flyttet ind, har vedkommende overført sin del af depositummet til vedkommende der er flyttet ud.

Imens jeg boede i bofællesskabet ragede jeg uklar med en af de andre lejere - det er hans kammerat der flytter ind i stedet for mig, og jeg frygter derfor for ikke at få mit depositum ført tilbage.

Hvis det ikke sker, opfylder vedkommende vel i princippet ikke kontrakten i forhold til, at lejerne skal betale depositummet, men er der juridisk noget at gøre, hvis ikke jeg får pengene tilbageført?
Skriv dit indlæg her
Vigtigt
Dit indlæg skal være relevant i forhold til det vedkommende der startede tråden gerne vil have hjælp til. Hvis du selv gerne vil have hjælp, skal du oprette din egen, separate tråd.

Hvad er dit navn?
(Vises ved indlæg)
Din emailadresse?
(Vises ikke)
  Send mig en email, når der er nye indlæg i denne tråd.
Sikkerhedsspørgsmål
(For at undgå spam-indlæg)
Hvad er det sidste bogstav i navnet LONE?
 


Se flere boligannoncer

Mangler vi boligannoncer i dit område? Så skriv dine ønsker i forummet og vi vil gøre vores bedste, for at finde boligannoncer der lever op til dine krav. Vi finder boligannoncer med andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Nye tråde via RSS


© 2006 - 2024 BitnoCom