4-5v hus lejes på Sjælland gerne med have
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Forum > Efterspørg boliger > Lejebolig > 4-5v hus lejes på Sjælland gerne med have
Boliger.dk - 4-5v hus lejes på Sjælland gerne med have
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Forumoversigt

Opret et sprgsml

Kontakt Boliger.dk

4-5v hus lejes på Sjælland gerne med have

5/4 '10 9:58
Karina
Hej allesammen vi er en familie på 3 voksne (mor,far og mormor) og en pige på 8 år vi har to søde hunde som er renlige og ikke ødelægger noget.. Vi søger et hus til leje med en 4-5 værelser på omkring 7000 kr i leje vi har ikke bil så der skal være gode bus eller tog mugligheder gerne tæt på skole og indkøb eller cykle afstand der til . Huset skal ligge på sjælland og der må meget gerne være have til. Vi er stille og rolige mennesker der godt selv kan tage fat hvis der skal laves noget ved huset. Vi har lige nu en 3 v på 98 kvm i aab vi bytter gerne med andre fra aab


Med venlig hilsen
Karina Porsvold
dk.pige2635@yahoo.dk
27575784
Skriv dit indlæg her
Vigtigt
Dit indlæg skal være relevant i forhold til det vedkommende der startede tråden gerne vil have hjælp til. Hvis du selv gerne vil have hjælp, skal du oprette din egen, separate tråd.

Hvad er dit navn?
(Vises ved indlæg)
Din emailadresse?
(Vises ikke)
  Send mig en email, når der er nye indlæg i denne tråd.
Sikkerhedsspørgsmål
(For at undgå spam-indlæg)
Hvad er det sidste bogstav i navnet TORSTEN?
 


Se flere boligannoncer

Mangler vi boligannoncer i dit område? Så skriv dine ønsker i forummet og vi vil gøre vores bedste, for at finde boligannoncer der lever op til dine krav. Vi finder boligannoncer med andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Nye tråde via RSS


© 2006 - 2024 BitnoCom