Studenterbolig i Malmö
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Forum > Bolig i udlandet > Studenterbolig i Malmö
Boliger.dk - Studenterbolig i Malmö
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Forumoversigt

Opret et sprgsml

Kontakt Boliger.dk

Studenterbolig i Malmö

4/12 '15 21:11
Christoffer
Hej!

Jeg er nu kommet til det punkt i mit liv, hvor jeg skal til at planlægge min fremtid. Uddannelsen er på plads og det foregår på TEC i Lyngby og den tager 6 år, så skal bruge en lejelighed i Malmö eller meget tæt på Centrum, så jeg kan tage til Kbh uden problemer, så mit spørgsmål er hvordan og hvor skriver jeg mig op til lejelighed, da jeg er 16, så der er stadig et par tilbage til jeg flytter hjemmefra, men kan godt lide at være forberedt :)

Mvh
Christoffer
Skriv dit indlæg her
Vigtigt
Dit indlæg skal være relevant i forhold til det vedkommende der startede tråden gerne vil have hjælp til. Hvis du selv gerne vil have hjælp, skal du oprette din egen, separate tråd.

Hvad er dit navn?
(Vises ved indlæg)
Din emailadresse?
(Vises ikke)
  Send mig en email, når der er nye indlæg i denne tråd.
Sikkerhedsspørgsmål
(For at undgå spam-indlæg)
Hvad er det sidste bogstav i navnet ANDERS?
 


Se flere boligannoncer

Mangler vi boligannoncer i dit område? Så skriv dine ønsker i forummet og vi vil gøre vores bedste, for at finde boligannoncer der lever op til dine krav. Vi finder boligannoncer med andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Nye tråde via RSS


© 2006 - 2024 BitnoCom