Vi bor til leje men udlejer er død
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Forum > Efterspørg boliger > Lejebolig > Vi bor til leje men udlejer er død
Boliger.dk - Vi bor til leje men udlejer er død
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Forumoversigt

Opret et sprgsml

Kontakt Boliger.dk

Vi bor til leje men udlejer er død

21/11 '15 15:55
Jane
Vi bor til leje og udlejer er død og denne børn ønsker at lave ny lejekontrakt, samtidig med at de vil hæve husleje. De ønsker at vi køber huset men pt har vi ikke muligheden.
Jeg tænker, kan de ændre lejekontrakt fra ubegrænset til tidsbestemt ?? og hvor meget kan de hæve lejen med. Skal lige nævnes at der har været mælger på og hans skøn var at vi betalte 1500 for lidt om måneden. Kan de godt med varsel hævne lejen så voldsomt??
Og i vores lejekontrakt står der vi bor i 50 km2 mindre end hvad mælger kommer med af oplysninger.. Der kan da ikke ligepludselig sættes 50 km2 mere på en lejekontrakt og han laver også sine beregninger på de ekstra km2 . Hvor står vi der og hvor kan jeg finde det rigtige tal??
Skriv dit indlæg her
Vigtigt
Dit indlæg skal være relevant i forhold til det vedkommende der startede tråden gerne vil have hjælp til. Hvis du selv gerne vil have hjælp, skal du oprette din egen, separate tråd.

Hvad er dit navn?
(Vises ved indlæg)
Din emailadresse?
(Vises ikke)
  Send mig en email, når der er nye indlæg i denne tråd.
Sikkerhedsspørgsmål
(For at undgå spam-indlæg)
Hvad er det sidste bogstav i navnet ANDERS?
 


Se flere boligannoncer

Mangler vi boligannoncer i dit område? Så skriv dine ønsker i forummet og vi vil gøre vores bedste, for at finde boligannoncer der lever op til dine krav. Vi finder boligannoncer med andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Nye tråde via RSS


© 2006 - 2024 BitnoCom