Har jeg ret til tilbagebetaling af depositum?
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Forum > Jura > Har jeg ret til tilbagebetaling af depositum?
Boliger.dk - Har jeg ret til tilbagebetaling af depositum?
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Forumoversigt

Opret et sprgsml

Kontakt Boliger.dk

Har jeg ret til tilbagebetaling af depositum?

18/11 '15 16:40
Mark
Da en ven og jeg flyttede ud af vores lejlighed den 26.10.15. men lejen slutter den 01.11.15 ville vi høre hvor længe der går, før man skal høre fra sin tideliger udlejer, ang tilbagebetaling af depositum.
Vi har haft eftersyn af lejligheden, og har fået underskrift på, at lejlighden er afleveret i rette stand, uden bemærkninger.. Ifølge lejekontrakten, var lejligheden ikke nyistandsat ved inflytning, så vi har vel ret til vores depositum?
Vi har også modtaget et brev fra vores varmeselskab, at vi skal have tilbagebetalt 2367kr. disse penge skal tilbagebetales af vores tideliger udlejer. Der står at disse penge vil blive fratrukket huslejeopkrævningen pr. 01-11-2015. Vi har intet hørt fra vores tideliger udlejer, så hvad har vi ret til? synes det er underligt, at vi modtog en regning hver gang vi skulle betale husleje, men vi ikke modtager et brev, nu når det er os der skal have penge tilbage..
Skriv dit indlæg her
Vigtigt
Dit indlæg skal være relevant i forhold til det vedkommende der startede tråden gerne vil have hjælp til. Hvis du selv gerne vil have hjælp, skal du oprette din egen, separate tråd.

Hvad er dit navn?
(Vises ved indlæg)
Din emailadresse?
(Vises ikke)
  Send mig en email, når der er nye indlæg i denne tråd.
Sikkerhedsspørgsmål
(For at undgå spam-indlæg)
Hvad er det sidste bogstav i navnet PIA?
 


Se flere boligannoncer

Mangler vi boligannoncer i dit område? Så skriv dine ønsker i forummet og vi vil gøre vores bedste, for at finde boligannoncer der lever op til dine krav. Vi finder boligannoncer med andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Nye tråde via RSS


© 2006 - 2024 BitnoCom