Privat udlejning - uenigheder om vedligeholdelse/erstatning v. fraflytning
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Forum > Jura > Privat udlejning - uenigheder om vedligeholdelse/erstatning v. fraflytning
Boliger.dk - Privat udlejning - uenigheder om vedligeholdelse/erstatning v. fraflytning
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Forumoversigt

Opret et sprgsml

Kontakt Boliger.dk

Privat udlejning - uenigheder om vedligeholdelse/erstatning v. fraflytning

18/11 '15 8:26
Trine
Hej

Min kæreste og jeg skal flytte fra en privat udlejet bolig og har nogle problemer med udlejer, som kræver erstatning for en opvaskemaskine.

Opvaskemaskinen stod i lejemålet, da min kæreste flyttede ind i lejligheden i 2013 og var ikke ny på daværende tidspunkt. Da vi klargjorde lejligheden til fraflytning lod vi lågen være åben, så opvaskemaskinen kunne lufte ud - ifm. dette er lågen blevet "tung" fordi der formentlig er sprunget en fjeder eller hængsel. Vi har hverken revet i eller hoppet på lågen, så der er ikke tale om misligholdelse.

Nu mener udlejer, at vi skal betale for en reparatør, som har set på maskinen samt en helt ny maskine til samme værdi (som udlejer har anslået til 7.000,00 kr.). Opvaskemaskinen var ikke ny, da min kæreste overtog lejligheden fra en tidligere lejer.

Kan det virkelig være rigtigt?

I lejekontrakten er der i §9 skrevet, at blandt andet opvaskemaskinen tilhører udlejer og der står ikke i §11 (særlige vilkår) noget om, at vedligeholdelse af hårde hvide varer påfalder lejer - eller at der kræves erstatning - hverken i boperioden eller ved fraflytning.

Jeg håber på, at I kan hjælpe os med nogle svar og evt. henvise til Bekendtgørelsen om Lov om Leje, så jeg kan skrive til udlejer...

På forhånd tak.

Mvh
Trine
Skriv dit indlæg her
Vigtigt
Dit indlæg skal være relevant i forhold til det vedkommende der startede tråden gerne vil have hjælp til. Hvis du selv gerne vil have hjælp, skal du oprette din egen, separate tråd.

Hvad er dit navn?
(Vises ved indlæg)
Din emailadresse?
(Vises ikke)
  Send mig en email, når der er nye indlæg i denne tråd.
Sikkerhedsspørgsmål
(For at undgå spam-indlæg)
Hvad er det sidste bogstav i navnet VIGGO?
 


Se flere boligannoncer

Mangler vi boligannoncer i dit område? Så skriv dine ønsker i forummet og vi vil gøre vores bedste, for at finde boligannoncer der lever op til dine krav. Vi finder boligannoncer med andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Nye tråde via RSS


© 2006 - 2024 BitnoCom