Forlængelse af lejekontrakt
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Forum > Jura > Forlængelse af lejekontrakt
Boliger.dk - Forlængelse af lejekontrakt
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Forumoversigt

Opret et sprgsml

Kontakt Boliger.dk

Forlængelse af lejekontrakt

27/8 '15 21:24
Sia
Hej
Jeg har udlejet min lejlighed tidsbegrænset og de to års udlejning slutter 1/12. Mine lejere er jobsøgende og afhængigt af hvor de får job er der de flytter hen.
Jeg har ikke noget problem i at lade dem blive boende til de har fundet et job, kan jeg forlænge eller forny kontrakten sikkert på det grundlag, uden jeg kommer ud i noget rod med at så er lejemålet pludselig uopsigeligt?

På forhånd tak
20/9 '15 16:21
Morten
Hej Sia

Jeg er ikke advokat, men har bare læst boliglejejura en hel del omgange. Men efter den nye lejelovgivning, burde du altid kunne opsige dine lejere med et års varsel, så længe du selv flytter tilbage. Men før i tiden var det lidt et problem hvis man udlejede på ny, da et huslejenævn ville kunne omstøde tidsbegrænsningen.
Men jeg vil varmt anbefale dig at lave en ny kontrakt så, og eventuelt i samarbejde med en advokat. SAPU.dk kan eventuelt hjælpe dig lidt billigere.

Skriv dit indlæg her
Vigtigt
Dit indlæg skal være relevant i forhold til det vedkommende der startede tråden gerne vil have hjælp til. Hvis du selv gerne vil have hjælp, skal du oprette din egen, separate tråd.

Hvad er dit navn?
(Vises ved indlæg)
Din emailadresse?
(Vises ikke)
  Send mig en email, når der er nye indlæg i denne tråd.
Sikkerhedsspørgsmål
(For at undgå spam-indlæg)
Hvad er det sidste bogstav i navnet ANDERS?
 


Se flere boligannoncer

Mangler vi boligannoncer i dit område? Så skriv dine ønsker i forummet og vi vil gøre vores bedste, for at finde boligannoncer der lever op til dine krav. Vi finder boligannoncer med andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Nye tråde via RSS


© 2006 - 2024 BitnoCom