Tillæg eller ny aftale
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Forum > Jura > Tillæg eller ny aftale
Boliger.dk - Tillæg eller ny aftale
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Forumoversigt

Opret et sprgsml

Kontakt Boliger.dk

Tillæg eller ny aftale

18/8 '15 9:04
Trine Andersen
Vi har lavet en lejekontrakt med davaerende 2 lejere pr. 1. januar 2014 - manden fraflytter boligen paa en for mig ukendt tidspunkt, men oplyser mig om det I januar 2015. Der er tale om tidsbegraenset leje, da vi er udstationeret. Jeg laeser at der er kommet ny regler for lejeloven og grundet en masse andre ting har jeg skrevet til nuvaerende lejer at jeg udarbejder ny kontrakt, da vi har sat huslejen ned. Skal der et tillaege til? eller ville det for mig vaere fordelagtigt at bruge den 9. udgave overfor vores lejer nu?
20/9 '15 16:29
Morten
Hej Trine

Nu er jeg ikke advokat, men har arbejdet en del praktisk erfaring med lejelovgivningen, som jeg har måtte sætte mig grundigt ind i af et par omgange. Men jeg har lidt svært ved at forestille mig, 1. hvorfor I vil sætte lejen nej, og hvorfor du vil lave en ny kontrakt. Jeg kan ikke rigtig se hvorfor det vil give flere fordele end udfordringer for Jer begge. Hvis du har en tidsbegrænsing allerede, ville jeg nok bare holde mig til den. Men eller nok ellers hellere ny kontrakt frem for tillæg.
Skriv dit indlæg her
Vigtigt
Dit indlæg skal være relevant i forhold til det vedkommende der startede tråden gerne vil have hjælp til. Hvis du selv gerne vil have hjælp, skal du oprette din egen, separate tråd.

Hvad er dit navn?
(Vises ved indlæg)
Din emailadresse?
(Vises ikke)
  Send mig en email, når der er nye indlæg i denne tråd.
Sikkerhedsspørgsmål
(For at undgå spam-indlæg)
Hvad er det sidste bogstav i navnet KASPER?
 


Se flere boligannoncer

Mangler vi boligannoncer i dit område? Så skriv dine ønsker i forummet og vi vil gøre vores bedste, for at finde boligannoncer der lever op til dine krav. Vi finder boligannoncer med andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Nye tråde via RSS


© 2006 - 2024 BitnoCom