Forlængelse af 3 årig uopsigelig lejekontakt
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Forum > Jura > Forlængelse af 3 årig uopsigelig lejekontakt
Boliger.dk - Forlængelse af 3 årig uopsigelig lejekontakt
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Forumoversigt

Opret et sprgsml

Kontakt Boliger.dk

Forlængelse af 3 årig uopsigelig lejekontakt

28/7 '15 3:25
Charlotte
Hej Boliger.dk

Min mand og jeg bor i udlandet og har lejer vores andelsbolig ud paa en 3 aarig uopsigelig lejekontrakt, som er reglen for udenlands dansker. Kontrakten loeber ud i Feb 2016 og vores lejer spoerg nu om det er muligt at forlaenge.
Mit spoergsmaal gaar paa om vi blot kan lave en ny 3 aarig uposigelig kontrakt med samme lejer? hvordan staar vi i forhold til lejeloven? og goer det en forskel at vi bor i udlandet?

Ps: Det bliver ikke noget problem at faa godkendelse fra andelsforeningen

Mvh
Charlotte
14/10 '15 2:27
Morten
Hej Charlotte (jeg arbejder ikke for boliger.dk, og er heller ikke advokat, men dog en del om boliglejejura)

Jeg vil sige det sådan. Jeg vil kraftigt fraråde det... en 2X3år årig lejekontrakt, og at I bor i udlandet uden udsigt til umiddelbart at flytte tilbage, giver rigtig god grund for et huslejenævn til at ændre tidsbegrænsningen til ubegrænset leje. Men hvis I laver det på en ny kontrakt med den nye lejelov, vil I dog have mulighed for at opsige lejer med et års varsel, hvis I selv skal flytte tilbage. Men hvis I virkelig har tænkt Jer at blive vær i endnu 3 år, så var det måske en god ide at overveje at sælge Jeres andelsbolig. Tiden er rimelig moden, og som oftest ville det bedre kunne betale sig økonomisk.
Skriv dit indlæg her
Vigtigt
Dit indlæg skal være relevant i forhold til det vedkommende der startede tråden gerne vil have hjælp til. Hvis du selv gerne vil have hjælp, skal du oprette din egen, separate tråd.

Hvad er dit navn?
(Vises ved indlæg)
Din emailadresse?
(Vises ikke)
  Send mig en email, når der er nye indlæg i denne tråd.
Sikkerhedsspørgsmål
(For at undgå spam-indlæg)
Hvad er det sidste bogstav i navnet ANDERS?
 


Se flere boligannoncer

Mangler vi boligannoncer i dit område? Så skriv dine ønsker i forummet og vi vil gøre vores bedste, for at finde boligannoncer der lever op til dine krav. Vi finder boligannoncer med andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Nye tråde via RSS


© 2006 - 2024 BitnoCom