Tidsbestemt lejekontrakt
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Forum > Jura > Tidsbestemt lejekontrakt
Boliger.dk - Tidsbestemt lejekontrakt
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Forumoversigt

Opret et sprgsml

Kontakt Boliger.dk

Tidsbestemt lejekontrakt

10/6 '15 11:12
Charlotte
Hej
Kan man lave en tidsbestemt lejekontrakt med 3 måneder opsigelse for både lejer- og udlejer?
1/7 '15 12:52
Morten
Hej Charlotte

Der er i princippet ikke nogen forskel på at lave en tidsbegrænset kontrakt på 3 måneder i forhold til 2 år (eller 3 osv.) Men det er dog ikke muligt at leje en hel bolig ud (det gælder også et værelse med minikøkken) med 3 måneders opsigelighed for udlejers side. Den hedder 1 år som min. (du kan til gengæld aftale længere tid) Og så skal det være en god grund, som at du selv ønsker at flytte tilbage (kan ikke lige tænke med der ellers skulle være god nok grund, men det kan en advokat eventuelt hjælpe med). Ellers skal der som sagt laves en tidsbegrænset lejekontrakt. Oven i det, skal du også frarådes så at køre det med "fornyede tidsbegrænsede lejekontrakter" da huslejenævn kan underkende gyldigheden, hvis det gentages, og der med ophæve tidsbegrænsningen.

Som oftest er der ikke problemer med det, fordi mange stadigvæk mener en aftale er en aftale, men på den anden side, er der alligevel mange der ude som udelukkende kigger på egne interesser (du kan jo læse lidt her inde ;O) )

Der er dog lige trådt en ny lejelov i kraft i dag. Den skulle gerne gøre at det er lidt nemmere at få din bolig igen.

og oven i det, gælder der andre regler for udlejning af værelser. Så langt svar på et kort spørgsmål.
Skriv dit indlæg her
Vigtigt
Dit indlæg skal være relevant i forhold til det vedkommende der startede tråden gerne vil have hjælp til. Hvis du selv gerne vil have hjælp, skal du oprette din egen, separate tråd.

Hvad er dit navn?
(Vises ved indlæg)
Din emailadresse?
(Vises ikke)
  Send mig en email, når der er nye indlæg i denne tråd.
Sikkerhedsspørgsmål
(For at undgå spam-indlæg)
Hvad er det sidste bogstav i navnet VIGGO?
 


Se flere boligannoncer

Mangler vi boligannoncer i dit område? Så skriv dine ønsker i forummet og vi vil gøre vores bedste, for at finde boligannoncer der lever op til dine krav. Vi finder boligannoncer med andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Nye tråde via RSS


© 2006 - 2024 BitnoCom