Forlængelse af tidsbegrænset kontrakt
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Forum > Efterspørg boliger > Ejerbolig > Forlængelse af tidsbegrænset kontrakt
Boliger.dk - Forlængelse af tidsbegrænset kontrakt
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Forumoversigt

Opret et sprgsml

Kontakt Boliger.dk

Forlængelse af tidsbegrænset kontrakt

7/6 '15 20:49
DL.
Hej jeg har arvet et rækkehus som jeg ikke selv havede brug for at bo i jeg valgte derfor at udleje det da der ingen gæld er i huset og et salg ikke var nødvendigt. Jeg lavede en tidsbegrænset kontrakt som udløber 1/1 2016. Altså på 3 år. Som begrundelse skrev jeg at huset skulle sælges er det en gyldig grund til tidsbegrænsning ? Nu spørger lejer om hun må blive boende nogle år mere, jeg tænker at for mig gør det ikke nåde men har jo hørt så meget om at man ikke kan forlænge en tidsbegrænsning uden at miste alle rettigheder fremover. Jeg bor selv i hus og har ikke planer om at skulle bruge udlejnings huset før om måske 5-6 år hvor min ældste datter for brug for en bolig. Kan jeg på nogle måder forlænge eller lave en ny kontrakt med nuværende lejer og samtidig være sikker på hun ikke kan blive boende de næste 10-15 år.

Vh. DL.
Skriv dit indlæg her
Vigtigt
Dit indlæg skal være relevant i forhold til det vedkommende der startede tråden gerne vil have hjælp til. Hvis du selv gerne vil have hjælp, skal du oprette din egen, separate tråd.

Hvad er dit navn?
(Vises ved indlæg)
Din emailadresse?
(Vises ikke)
  Send mig en email, når der er nye indlæg i denne tråd.
Sikkerhedsspørgsmål
(For at undgå spam-indlæg)
Hvad er det sidste bogstav i navnet ANDERS?
 


Se flere boligannoncer

Mangler vi boligannoncer i dit område? Så skriv dine ønsker i forummet og vi vil gøre vores bedste, for at finde boligannoncer der lever op til dine krav. Vi finder boligannoncer med andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Nye tråde via RSS


© 2006 - 2023 BitnoCom