Tidsbestemt udlejning
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Forum > Jura > Tidsbestemt udlejning
Boliger.dk - Tidsbestemt udlejning
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Forumoversigt

Opret et sprgsml

Kontakt Boliger.dk

Tidsbestemt udlejning

29/5 '15 16:46
Michael
Hej
Jeg har nogle rækkehuse jeg lejer ud til private på alm. vilkår(drives som erhverv). jeg har netop købt det hus(landbrug med 2,5 ha) jeg selv vil flytte til og bruge om 2-3år.
grunden til ønsket om tidsbestemt udlejninger, at jeg er ved at sætte et andet hus i stand, som jeg vil gøre færdig, før jeg går i gang med det nye hus.
Jeg vil kun udleje hovedhuset.
Det er tanken at jeg så går i gang med ombygning af laden, så snart jeg er klar til det, og forventer at jeg er klar til renovere hovedhuset efter ca 2-3 år
er det muligt at lave en tidsbestemt udlejning på 2 år(drives som erhverv) med sikkerhed for at jeg kan flytte ind i min bolig?
på forhånd tak
Michael Bay
Skriv dit indlæg her
Vigtigt
Dit indlæg skal være relevant i forhold til det vedkommende der startede tråden gerne vil have hjælp til. Hvis du selv gerne vil have hjælp, skal du oprette din egen, separate tråd.

Hvad er dit navn?
(Vises ved indlæg)
Din emailadresse?
(Vises ikke)
  Send mig en email, når der er nye indlæg i denne tråd.
Sikkerhedsspørgsmål
(For at undgå spam-indlæg)
Hvad er det sidste bogstav i navnet VIGGO?
 


Se flere boligannoncer

Mangler vi boligannoncer i dit område? Så skriv dine ønsker i forummet og vi vil gøre vores bedste, for at finde boligannoncer der lever op til dine krav. Vi finder boligannoncer med andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Nye tråde via RSS


© 2006 - 2024 BitnoCom