Hvad er de særlige grunde til udlejning
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Forum > Jura > Hvad er de særlige grunde til udlejning
Boliger.dk - Hvad er de særlige grunde til udlejning
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Forumoversigt

Opret et sprgsml

Kontakt Boliger.dk

Hvad er de særlige grunde til udlejning

6/5 '15 18:46
Maria
jeg ønsker at udleje min andelsbolig, da jeg gerne vil flytte sammen med min kæreste men gerne vil beholde min lejlighed den første periode. Min andelsbolig bestyrelse siger det ikke er tilladt men henviser mig til lejelovens særlige årsager til udlejning som eneste gyldig årsag. Men hvilke årsager er det og hvor kan jeg finde dem
6/5 '15 18:54
Bjarke Klüwer
Særlige årsager kan f.eks. være udstationering til et andet land i en længere periode ifm. dit arbejde eller studieophold.

Du kan læse mere på https://www.retsinformation.dk/forms/r0710.aspx?id=132875#KXII under paragraf 70, som nok er den paragraf din bestyrelse henviser til.

Kort sagt har din andelsboligforening nok vedtaget, at der er bopælspligt for andelshaveren, medmindre der er tale om begrundelserne omtalt tidligere.
Skriv dit indlæg her
Vigtigt
Dit indlæg skal være relevant i forhold til det vedkommende der startede tråden gerne vil have hjælp til. Hvis du selv gerne vil have hjælp, skal du oprette din egen, separate tråd.

Hvad er dit navn?
(Vises ved indlæg)
Din emailadresse?
(Vises ikke)
  Send mig en email, når der er nye indlæg i denne tråd.
Sikkerhedsspørgsmål
(For at undgå spam-indlæg)
Hvad er det sidste bogstav i navnet KASPER?
 


Se flere boligannoncer

Mangler vi boligannoncer i dit område? Så skriv dine ønsker i forummet og vi vil gøre vores bedste, for at finde boligannoncer der lever op til dine krav. Vi finder boligannoncer med andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Nye tråde via RSS


© 2006 - 2024 BitnoCom