Istandsættelse ved fraflytning af lejebolig
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Forum > Jura > Istandsættelse ved fraflytning af lejebolig
Boliger.dk - Istandsættelse ved fraflytning af lejebolig
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Forumoversigt

Opret et sprgsml

Kontakt Boliger.dk

Istandsættelse ved fraflytning af lejebolig

5/4 '15 10:18
Lene
Hej
Kan udlejer vælge selv at udføre istandsættelse ifm fraflytning? Hvordan skal timeantal gøres op og hvordan kommer en sådan faktura til at se ud?

Mvh Lene
6/5 '15 12:12
Morten
Hej Lene

Jeg skal gøre opmærksom på at jeg blot er studerende og ikke advokat, men har dog læst lejelovgivningen og boligreguleringslovgivningen af et par omgange.

Men ja, udlejer kan godt selv vælge at lave det, lige som at du da du boede der også havde lov til at lave det selv. I princippet kan en udlejer kræve det beløb til istandsættelse, som en fagmand ville tage for at udbedre/lave tingene. Så hvis der skal males og slibes gulve, kan han/hun egentlig vælge at få et tilbud fra en håndværker, og så sende en regning med det beløb til dig. Faktisk behøver han/hun slet ikke at lave tingene. Så derfor kan han/hun også vælge at lave det selv. Det er i hvert fald min erfaring.

Men prøv evt. at få en dialog om I så ikke kan finde en gylden middelvej. Lad os sige en håndværker skulle bruge 10-20 timer til 6.500 - 13.000,- + materialer, så ville en "gør det selv mand typisk bruge 20-40 timer(hvilket han selvfølgelig ikke kan få 650,-/time for) Du kan jo være fræk og spørge om i så ikke kan mødes på halvvejen og spørge ham hvor lang tid han skal bruge og så tilbyd ham 200,-/timen... et eller andet. Bare husk, at han er i sin ret til at kræve det som en håndværker ville tage for det.

Mvh.
Morten
Skriv dit indlæg her
Vigtigt
Dit indlæg skal være relevant i forhold til det vedkommende der startede tråden gerne vil have hjælp til. Hvis du selv gerne vil have hjælp, skal du oprette din egen, separate tråd.

Hvad er dit navn?
(Vises ved indlæg)
Din emailadresse?
(Vises ikke)
  Send mig en email, når der er nye indlæg i denne tråd.
Sikkerhedsspørgsmål
(For at undgå spam-indlæg)
Hvad er det sidste bogstav i navnet KASPER?
 


Se flere boligannoncer

Mangler vi boligannoncer i dit område? Så skriv dine ønsker i forummet og vi vil gøre vores bedste, for at finde boligannoncer der lever op til dine krav. Vi finder boligannoncer med andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Nye tråde via RSS


© 2006 - 2024 BitnoCom