Boligbytte i ferier
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Forum > Bolig i udlandet > Boligbytte i ferier
Boliger.dk - Boligbytte i ferier
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Forumoversigt

Opret et sprgsml

Kontakt Boliger.dk

Boligbytte i ferier

1/2 '15 16:37
Johanna Killengreen
Hei.
Jeg er en norsk kvinne som bor i en 4 værelses leilighet i Oslo og som gjerne vil høre om det finnes en mulighet for å bytte leilighet i ferier med en som har en leilighet i København. Jeg er relativt ofte ute på reise så min leilighet er derfor også ofte til disposisjon. I tillegg har jeg et sommerhus ved Oslofjorden 50 km syd for Oslo som jeg også kan låne ut. Der er selvfølgelig alle faciliteter med moderne badeværelse, oppvask-maskin etc, som i min leilighet i Oslo.
Jeg planlegger å reise til København i uke 8, så det hadde vært supert om det fantes noe allerede da.
Må til slutt si at ski-mulighetene er optimale her i Oslo for tiden i og med at det har snedd siden før jul og at vi har nordmarken nord i Oslo hvor det er supre skiløyper i tillegg til slalombakker.
Vennlig hilsen Johanna Killengreen.
Skriv dit indlæg her
Vigtigt
Dit indlæg skal være relevant i forhold til det vedkommende der startede tråden gerne vil have hjælp til. Hvis du selv gerne vil have hjælp, skal du oprette din egen, separate tråd.

Hvad er dit navn?
(Vises ved indlæg)
Din emailadresse?
(Vises ikke)
  Send mig en email, når der er nye indlæg i denne tråd.
Sikkerhedsspørgsmål
(For at undgå spam-indlæg)
Hvad er det sidste bogstav i navnet SVEND?
 


Se flere boligannoncer

Mangler vi boligannoncer i dit område? Så skriv dine ønsker i forummet og vi vil gøre vores bedste, for at finde boligannoncer der lever op til dine krav. Vi finder boligannoncer med andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Nye tråde via RSS


© 2006 - 2023 BitnoCom