Ingen lejeperiode på lejekontrakten.
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Forum > Jura > Ingen lejeperiode på lejekontrakten.
Boliger.dk - Ingen lejeperiode på lejekontrakten.
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Forumoversigt

Opret et sprgsml

Kontakt Boliger.dk

Ingen lejeperiode på lejekontrakten.

1/12 '14 9:58
hanne larsen
Hejsa.....
Mit spørgsmål er om det har nogen betydning at der ikke står nogen lejeeriode på vores kontrakt, det er en villa som udlejer har købt med henblik på at leje den ud og har i annoncen skrevet at det var tidsubegrenset......
skal det stå på lejekontrakten eller er det bare sådan nå der ikke står skrevet andet en at lejemålet påbegynder den og den dato og fortsætter indtil det opsiges?.....

Med venlig hilsen Hanne Larsen
1/12 '14 10:50
Bjarke
Når der ikke står en tidsbegrænsning på lejekontrakten, løber den frem til den opsiges. Det betyder også, at den er nærmest uopsigelig for udlejer, så længe du passer på lejemålet, respekterer evt. naboer/husorden og betaler din husleje til tiden.

Det lyder også som et godt tegn, at udlejer specifikt har købt villaen med henblik på udlejning. Ikke at det ændrer det store på dine rettigheder som lejer, men det tyder på, at udlejer har gjort sig nogle tanker om hvad han/hun vil og derfor forhåbentligt bliver en stabil samarbejdspartner i fremtiden.

I øvrigt: Hvis der skal være en tidsbegrænsning i lejeperiondem, skal den være velbegrundet. Det kan f.eks. være pga. at udlejer skal udstationeres i et andet land. Det er således ikke grund nok, at udlejer "vil se lejer an", "prøve at flytte sammen med kæresten" osv.
1/12 '14 11:07
hanne larsen
Hej Bjarke....Tak for dit svar, ville bare være sikker på at den var tidsubegrænset når der ikke stod noget på.....
Ville jo nødig have at de kunne komme om et år og opsige mig.....
Hilsen Hanne Larsen
5/12 '14 13:00
Morten
Der skal dog gøres opmærksom på at hvis udlejer ikke udlejer flere udlejningsejendomme. Så vil de efter den nye lejelovgivning altid have ret til at opsige dig med 1 års varsel, hvis de selv ønsker at flytte ind i deres bolig.

Men ja, hvis de har købt den med udlejning for øje, så er det jo et godt tegn på at de ikke har til hensigt at benytte den. Så tillykke med den tidsubegrænsede kontrakt. Det er en sjældent syn(i hvert fald i København :O) )

Med venlig hilsen
Morten
Skriv dit indlæg her
Vigtigt
Dit indlæg skal være relevant i forhold til det vedkommende der startede tråden gerne vil have hjælp til. Hvis du selv gerne vil have hjælp, skal du oprette din egen, separate tråd.

Hvad er dit navn?
(Vises ved indlæg)
Din emailadresse?
(Vises ikke)
  Send mig en email, når der er nye indlæg i denne tråd.
Sikkerhedsspørgsmål
(For at undgå spam-indlæg)
Hvad er det sidste bogstav i navnet VIGGO?
 


Se flere boligannoncer

Mangler vi boligannoncer i dit område? Så skriv dine ønsker i forummet og vi vil gøre vores bedste, for at finde boligannoncer der lever op til dine krav. Vi finder boligannoncer med andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Nye tråde via RSS


© 2006 - 2023 BitnoCom