Studerende søger billig lejlighed i Aalborg
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Forum > Efterspørg boliger > Lejebolig > Studerende søger billig lejlighed i Aalborg
Boliger.dk - Studerende søger billig lejlighed i Aalborg
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Forumoversigt

Opret et sprgsml

Kontakt Boliger.dk

Studerende søger billig lejlighed i Aalborg

6/8 '10 14:22
Per
Hej.
Mit navn er Per.
Jeg er musik interesseret, og ånder meget efter at komme igang med musikken. Jeg er studerende, og bor lige nu i et hus. Men jeg er gået fra kæresten og søger derfor en lejelighed, om det er hos en privat eller en forening er underordnet. Bare den er til at betale, og jeg kan komme på wc og bad, i mit eget hjem. Jeg vil gerne der er køkken og så. Og det skal være i Aalborg denne lejelighed skal være. Det behøver ikke at være stort. Der skal og huskes på at min indkosmt er meget lav. Så det bør lejen og så være! Jeg er meget stille, men kan også godt lide at skage ud engang i mellem. Men det er aldrig mere en 10 min. af gangen! :O) Og det ville være meget super hvis lejeligheden kunne være tæt ved VUC Aalborg. Da jeg jo skal tidligt op og i skole. Men hvis den er længere væk, må jeg jo planlægge efter det. Håber at hører noget!
Skriv dit indlæg her
Vigtigt
Dit indlæg skal være relevant i forhold til det vedkommende der startede tråden gerne vil have hjælp til. Hvis du selv gerne vil have hjælp, skal du oprette din egen, separate tråd.

Hvad er dit navn?
(Vises ved indlæg)
Din emailadresse?
(Vises ikke)
  Send mig en email, når der er nye indlæg i denne tråd.
Sikkerhedsspørgsmål
(For at undgå spam-indlæg)
Hvad er det sidste bogstav i navnet TORSTEN?
 


Se flere boligannoncer

Mangler vi boligannoncer i dit område? Så skriv dine ønsker i forummet og vi vil gøre vores bedste, for at finde boligannoncer der lever op til dine krav. Vi finder boligannoncer med andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Nye tråde via RSS


© 2006 - 2024 BitnoCom