Forlængelse eller overtagelse af lejemål efter at have fremlejet i 2 år?
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Forum > Efterspørg boliger > Lejebolig > Forlængelse eller overtagelse af lejemål efter at have fremlejet i 2 år?
Boliger.dk - Forlængelse eller overtagelse af lejemål efter at have fremlejet i 2 år?
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Forumoversigt

Opret et sprgsml

Kontakt Boliger.dk

Forlængelse eller overtagelse af lejemål efter at have fremlejet i 2 år?

9/7 '14 22:48
Michaela
Hjælp
Vi er en familie der har fremlejet en lejlighed af nogle af vores bekendte på en tidsbegrænset kontrakt på 2 år. Udlejer har boet i lejligheden siden 92 og fik lov at fremleje grundet sygdom hos deres barn. Udlejer har ansøgt om at få forlænget deres fremlejning da deres datter stadig ikke er helt rask og har brug for at bo lidt ude af byen endnu, men har fået afslag på dette. Vi har fået lov til at overtage lejligheden af udlejer, hvilket ejer har afvist. Vi har spurgt om vi så ik må få lov til at blive boede på en tidsbegrænset lejekontrakt på 2 år med huslejestigning uden renovering, hvilket ejer heller ikke har sagt ja til. Situationen er nu den at udlejer har jo ikke opsagt deres lejemål, hvilket jo vil sige at ejer ikke har råderet over lejligheden endnu, så hvorfor vil han ikke hellere sige ja til os på en tidsbegrænset lejekontrakt med huslejestigning? Er det fordi at vi juridisk kan gøre det surt for ejer eller hvor er det skoen trykker? Er der noget andet snedigt man så kan gøre for at alle bliver glade?
Håber det er forståeligt, og at nogen man hjælpe da vi så ellers står på gaden 1. Oktober og jeg skal føde medio november.
På forhånd tak Michaela
Skriv dit indlæg her
Vigtigt
Dit indlæg skal være relevant i forhold til det vedkommende der startede tråden gerne vil have hjælp til. Hvis du selv gerne vil have hjælp, skal du oprette din egen, separate tråd.

Hvad er dit navn?
(Vises ved indlæg)
Din emailadresse?
(Vises ikke)
  Send mig en email, når der er nye indlæg i denne tråd.
Sikkerhedsspørgsmål
(For at undgå spam-indlæg)
Hvad er det sidste bogstav i navnet TORSTEN?
 


Se flere boligannoncer

Mangler vi boligannoncer i dit område? Så skriv dine ønsker i forummet og vi vil gøre vores bedste, for at finde boligannoncer der lever op til dine krav. Vi finder boligannoncer med andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Nye tråde via RSS


© 2006 - 2024 BitnoCom