Kan udlejer kræve, at lejer ikke er hjemme ved fremvisning af opsagt lejemål?
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Forum > Jura > Kan udlejer kræve, at lejer ikke er hjemme ved fremvisning af opsagt lejemål?
Boliger.dk - Kan udlejer kræve, at lejer ikke er hjemme ved fremvisning af opsagt lejemål?
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Forumoversigt

Opret et sprgsml

Kontakt Boliger.dk

Kan udlejer kræve, at lejer ikke er hjemme ved fremvisning af opsagt lejemål?

4/4 '14 19:37
Allan T
Hej.

Jeg bliver mødt med et krav fra udlejer i en privat ejendom, at vi ikke skal være hjemme, når han vil fremvise om aftnen og i weekenden.

Kan han det?

Mvh Allan
20/5 '14 16:50
Morten
Da der ikke er andre der har besvaret dit indlæg, så vil jeg da sige det sådan. Det kan han nok ikke, uden at jeg vil lægge hovedet på blokken(der må du finde en boligadvokat eller LLO). Men jeg går ud fra at det er fordi at udlejer af en eller anden grund har behov for at sælge ejendommen for at få økonomien til at hænge sammen. Så jeg vil da anbefale Jer at få en god snak, da der er god mulighed for at hjælpe et medmenneske i problemer. Det kan jo endda være I kan hjælpe hinanden.

Så jeg gætter på at det nok skal ses mere som et ønske og behov fra udlejers side, at han har behov fo en nydelig og mennesketom bolig, hvis han/hun skal have en chance for at kunne sælge uden alt for stort tab i disse tider.

Men jeg håber for Jer at I finder en god løsning :)
Skriv dit indlæg her
Vigtigt
Dit indlæg skal være relevant i forhold til det vedkommende der startede tråden gerne vil have hjælp til. Hvis du selv gerne vil have hjælp, skal du oprette din egen, separate tråd.

Hvad er dit navn?
(Vises ved indlæg)
Din emailadresse?
(Vises ikke)
  Send mig en email, når der er nye indlæg i denne tråd.
Sikkerhedsspørgsmål
(For at undgå spam-indlæg)
Hvad er det sidste bogstav i navnet ANDERS?
 


Se flere boligannoncer

Mangler vi boligannoncer i dit område? Så skriv dine ønsker i forummet og vi vil gøre vores bedste, for at finde boligannoncer der lever op til dine krav. Vi finder boligannoncer med andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Nye tråde via RSS


© 2006 - 2022 BitnoCom