Lille familie med hund
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Forum > Efterspørg boliger > Lejebolig > Lille familie med hund
Boliger.dk - Lille familie med hund
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Forumoversigt

Opret et sprgsml

Kontakt Boliger.dk

Lille familie med hund

3/6 '09 11:28
Maj
kære udlejer/e
Vi er en lille familie(rolige lejere) med en gl rolig blandingshund på 10 der aldrig siger noget..Vi bor for dyrt og for stort & har i tilgift fået nye naboer som chikanere på det groveste:(
Vi har et barn som snart skal i skole og det er derfor livs vigtigt at finde et roligt Og rart sted at bo inden,så hun kan få ro om natten..Vi vil helst bo småt da vi alt for længe har boet stort,uden at bruge pladsen..
Men helst noget beliggende for sig selv,evt en 2 værelses eller lille hus på 40-50 m2 ca vi søger en engel der vil give os chancen til at få livet tilbage, vi har ikke så mange penge pt pga chikanen,så husleje må ikke være for stor(& evt hvis afdrag med depositum kunne laves)eller hvis udlejer har tålmod til at afvente til vi får dette dep.tilbage hvilket vi gør..vi er lærer og fotograf/ prof skuespiller..
har brug for at komme herfra i går;-)) Venter spændt på en engel..
OBS vi er rolige lejere & kan godt lide orden og at passe på tingene..ikke rygere..
3/6 '09 11:58
Maj
Ps glemte at sige at det skal være på sjælland;-) Maj
3/6 '09 12:09
Maj
selvfølgelig har 3 vær.også interesse så længe det ikke er dyrt.:-) det handler om at komme væk fra chikane og kunne sove om natten igen..
Skriv dit indlæg her
Vigtigt
Dit indlæg skal være relevant i forhold til det vedkommende der startede tråden gerne vil have hjælp til. Hvis du selv gerne vil have hjælp, skal du oprette din egen, separate tråd.

Hvad er dit navn?
(Vises ved indlæg)
Din emailadresse?
(Vises ikke)
  Send mig en email, når der er nye indlæg i denne tråd.
Sikkerhedsspørgsmål
(For at undgå spam-indlæg)
Hvad er det sidste bogstav i navnet ULRIK?
 


Se flere boligannoncer

Mangler vi boligannoncer i dit område? Så skriv dine ønsker i forummet og vi vil gøre vores bedste, for at finde boligannoncer der lever op til dine krav. Vi finder boligannoncer med andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Nye tråde via RSS


© 2006 - 2024 BitnoCom