2 kvindelige studerende søger lejelejlighed i kbh!
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Forum > Efterspørg boliger > Lejebolig > 2 kvindelige studerende søger lejelejlighed i kbh!
Boliger.dk - 2 kvindelige studerende søger lejelejlighed i kbh!
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Forumoversigt

Opret et sprgsml

Kontakt Boliger.dk

2 kvindelige studerende søger lejelejlighed i kbh!

28/6 '08 13:45
Johanne Holm Kristensen
Hej,
Vi er to fynske kvindelige studerende, som søger en delelejlighed til leje med indflytning hurtigst muligt i København V, N, NV, Ø, SV, S, Valby eller Frederiksberg. Max 7000/md.
Vi er begge ikke-rygere og har boet sammen i odense og på vesterbro, så vi er vandt til de praktiske ting, der følger med det at bo til leje i en lejlighed. Vi er desuden begge meget udadvendte og har en positiv tilgang til tilværelsen.

Jeg kan kontaktes på mail eller tlf 21468663.

Mvh
Johanne Holm Kristensen
28/6 '08 17:39
Bjarke
Hej Johanne,

Du kan finde en liste over lejligheder der passer til jeres ønsker på http://www.boliger.dk/listads.php?mode=2&area=7&type=2&rooms=2&size_min=&size_max=&price_min=&price_max=7000

Jeg skal se, om jeg kan finde nogle flere ledige lejligheder til jer på ovenstående liste.

Du kan i øvrigt også oprette din egen boligannonce, så udlejere også kan finde dig i oversigten over lejere. Hvis du ikke allerede er oprettet som bruger af Boliger.dk, kan du oprette dig på http://www.boliger.dk/user-create.php og herefter lave en gratis boligannonce.
Skriv dit indlæg her
Vigtigt
Dit indlæg skal være relevant i forhold til det vedkommende der startede tråden gerne vil have hjælp til. Hvis du selv gerne vil have hjælp, skal du oprette din egen, separate tråd.

Hvad er dit navn?
(Vises ved indlæg)
Din emailadresse?
(Vises ikke)
  Send mig en email, når der er nye indlæg i denne tråd.
Sikkerhedsspørgsmål
(For at undgå spam-indlæg)
Hvad er det sidste bogstav i navnet LONE?
 


Se flere boligannoncer

Mangler vi boligannoncer i dit område? Så skriv dine ønsker i forummet og vi vil gøre vores bedste, for at finde boligannoncer der lever op til dine krav. Vi finder boligannoncer med andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Nye tråde via RSS


© 2006 - 2024 BitnoCom