Annoncering
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Annoncering
Boliger.dk - Annoncering
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum

Over 1.500 danskere besøger hver dag Boliger.dk for at finde en ny bolig og her kan du læse mere om hvordan de kan finde dig.

Få vist boligannoncer i oversigten

Det er fuldstændig gratis at oprette boligannoncer på Boliger.dk. Ønsker du at få besøgende på din egen hjemmeside fra Boliger.dk, kan du herunder læse mere om hvilke muligheder du har.

Få flere besøgende til din hjemmeside

Udlejer du flere lejeboliger, er ejendomsmægler eller lignende, kan du få du få vist dine boliger på Boliger.dk hvor vi sender brugerne videre til din hjemmeside. Du betaler kun for en unik besøgende og derved ikke for hver gang der klikkes videre til en af dine boligannoncer.

Har du mange boliger på din hjemmeside der er listet systematisk, kan vi højst sandsynligt automatisk hente de seneste boligannoncer fra din hjemmeside. Alternativt kan boligannoncer også indtastes manuelt i systemet og du får 24 timers adgang til statistik over besøgende til din hjemmeside.

Kontakt os gerne for at høre mere om denne mulighed.

Tekstannoncer med dit budskab

Det er muligt at få tekstannoncer på Boliger.dk, som du kan se eksempler på i boksene der er markeret med "Annoncer". Igen betales der kun for unikke brugere der bliver sendt videre til din hjemmeside. Kontakt Boliger.dk for at høre mere om skræddersyede tekstannoncer.

Yderligere muligheder for annoncering

Vi arbejder dog også på andre muligheder for annoncering på Boliger.dk som, efterhånden som de bliver implementeret, vil blive annonceret på denne side.


© 2006 - 2024 BitnoCom