Lejlighed byttes i Ballerup
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Bytte bolig > Lejlighed byttes > Sjælland - Hovedstadsområdet
Boliger.dk - Lejlighed byttes i Ballerup
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Annoncen er blevet vist 266 gange og blev oprettet d. 8/2 2018 og er ikke længere aktiv.
Ballerup: Lejlighed byttes
3 vær. lejlighed byttes i Ballerup
Rigtig dejlig lys 3 værelses lejlighed med en lille have til på 16 m2. Lejligheden består af en stor stue, et mindre værelse og et stort soveværelse. Der er sol i haven, det meste af dagen. Men soveværelset er køleligt hele dagen. Pænt rummeligt badeværelse og køkken, samt gang. Der er mulighed for etablering af opvaskemaskine og vaskemaskine. Der er gratis vaskekælder. Der er kun 3 etager.

Der er 5-7 min til indkøbsmulighedr (feks Ballerup Centret) og offentlig transport Ballerup station. Daginstitutioner og skole ligger blot 500 m fra lejligheden. Et skønt og roligt område. Det er en kulturel by med biograf og teater, Royal Arena, flere musiksteder, samt utal af spisesteder. Ja, det er en god by for børnefamilie. Der en flot natur, Hareskoven og Vestskoven ligger er ikke lang fra boligen.

Indflytningen i den ny renoveret lejlighed er d. 8. juni 2018. Til orientering bor jeg i en midlertidig bolig på 74 m2 ( lejligheden er genhusningsbolig!). Huslejen er på ca. 5000 kr , desuden er der stor tv pakke, som er betalt af DAB pga total renovering af min gamle lejlighed. Der er mulighed for at bo billigt i en periode, imens lejligheden bliver klar til indflytning. Midlertidig bolig er i Rugvænget (500 m fra min gamle lejlighed) og i Korngården i Ballerup.
Jeg glæder mig til af høre fra dig.
 
Størrelse 91 m2 3 vær.
Pris 6.790 kr. 13.000 kr.
Annoncen er ikke længere aktiv og kontaktoplysningerne vises derfor ikke længere.

© 2006 - 2019 BitnoCom