Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Boliger til salg > Hus til salg > Jylland - Syd- & Sønderjylland
Boliger.dk - Hus til salg i Nordborg
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Annoncen er blevet vist 274 gange og blev oprettet d. 15/11 2017 og er ikke længere aktiv.
Nordborg: Hus til salg
7 vær. hus til salg i Nordborg
Ejendommen
LANDEJENDOM I DYVIG MED 5,2 HA JORD - PRAGTFULD UDSIGT
Fantastisk nedlagt landejendom med 243 m2 stort boligareal, beliggende med enestående og uforstyrret søudsigt direkte mod naturperlen Oldenor mod syd, samt østlig havudsigt mod Dyvig som udover at være kendt for Dyvig badehotel, også er kendt for at være en af Danmarks mest idylliske lystbådehavne” .

Bolig og område-film kan ses via følgende link:

https://www.youtube.com/watch?v=ProdKalpsGc

https://www.youtube.com/watch?v=v8f-XxBnHgg&feature=youtu.be

Til ejendommen hører ca. 11 tønder land, der er beliggende rundt om ejendommen og direkte ned til Oldenor. Til ejendommen hører ligeledes et lille skovareal med direkte adgang til Als Fjord. En ejendom for naturelskere med mulighed for hestehold, der er bla. etableret en ridesti i området. Til inspiration for jægeren befinder der sig masser af ænder, fasaner, gæs, råvildt, harer i området, ejendommen har en størrelse der gør jagt lovligt på ejendommen. For lystsejleren er der kun 150M til Dyvig bådelaug, eller 150M til egen bådebro i Oldenor bugt eller kun ca. 400-500 meter, hvis du vil nyde et lækkert måltid på Dyvig badehotel.

Den tilhørende lille granskov lige ved siden af huset grænser direkte ned mod Oldenor vig (hav) hvor der er mulighed for opsættelse af egen bådebro.

Direkte adgang til den ca. 60km lange Als-sti med shelters og prægtige udsigtspunkter, samt E-govl som fører til Mejlsvig.

Der er p.t. en pagtindtægt på ca. 14 tkr. for jorden.

Selvom om man fornemmer at man er langt ude på landet, er der kun ca. 3.5km til Nordborg hvor der er skole, indkøbsmuligheder mv.

Til ejendommen hører en lade med mange anvendelsesmuligheder. Stort udhus med bla. indbygget overdækket terrasse og redskabsrum, som også kunne benyttes forskellige andre formål.

Laden er bygget i 1942, resten af bygningen er renoveret i ca. 1975, hvor der er dobbeltmuret, godt solidt byggeri med fine materialer - boligen er udvidet/udbygget i 1986, denne del af bygningen er indrettet således at den kunne anvendes til udlejning, der er således egen indgang, gang, badeværelse, køkken, 2 værelser, igen kvalitetshåndværk og materialer. Køkkenet er totalt renoveret for omkring 12 år siden, fineste materialer granitbordplader, og massive egetræs-indretninger, og fossil klinkegulv. I den store stue er der uforstyrret panorama-udsigt direkte mod Oldenor sø, i stuen er der også en brændeovn.

En ejendom med utroligt mange muligheder (jagt/heste/sejlads/udlejning/fritids landbrug/investering osv.), en virkelig naturperle, der skal ses og opleves.
 
Størrelse 243 m2 7 vær.
Pris Kontantpris: 2.975.000 kr. Udbetaling: 170.000 kr.
Annoncen er ikke længere aktiv og kontaktoplysningerne vises derfor ikke længere.
© 2006 - 2018 BitnoCom