Lejlighed til salg i Alicante
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Boliger til salg > Lejlighed til salg > Øvrige udland
Boliger.dk - Lejlighed til salg i Alicante
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Annoncen er blevet vist 76 gange og blev oprettet d. 25/3 2019 og er ikke længere aktiv.
Alicante: Lejlighed til salg
3 vær. lejlighed til salg i Alicante
VR ejendom tilbyder denne fantastiske stue etages lejlighed med masser af lys og god udsigt over Alicante by. Lejligheden ligger 15 minutter fra lufthavnen, 10 minutter fra strandene og byens centrum, og kun 5 minutter fra Alicante universitetet. Det er et meget fredeligt, afslappet kvarter fuld af faciliteter, parker og butikker.
Der er togstop og masser af busstoppesteder 2 minutter væk fra hoveddøren, hvilket gør offentligt transport rundt i byen billige og nemmere. Det er et typisk spansk arbejds kvarter som er både venlig og sikker.
Ejendommen er blevet renoveret og består af 3 soveværelser, et badeværelse, et køkken med et bryggers og en stue med balkon.
En fremragende ejendom til en billig pris, gå ikke glip af det, ring i dag for at reservere en visning.

* Specialtilbud: VR Property Real Estate har et meget specielt tilbud til deres kunder. Kom og besøg os og se vores ejendomme, og hvis du køber, betaler vi 2 overnatninger på et hotel til 2 personer i Alicante. Udnyt dette tilbud nu. Forhør for mere information.

Se venligst på vores hjemmeside, hvor du finder alle vores ejendomme og information om området og omkostningerne. www.vrpropertyalicante.co.uk.


+34 684356280
vrcasas2016@icloud.om
 
Størrelse 85 m2 3 vær.
Pris Kontantpris: 180.000 kr. Udbetaling: 22.500 kr.
Annoncen er ikke længere aktiv og kontaktoplysningerne vises derfor ikke længere.

© 2006 - 2019 BitnoCom