Lejlighed til salg i Alicante, Spanien Calle Valle Inlan Nº8
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Boliger til salg > Lejlighed til salg > Øvrige udland
Boliger.dk - Lejlighed til salg i Alicante, Spanien Calle Valle Inlan Nº8
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Annoncen er blevet vist 840 gange og blev oprettet d. 25/3 2019 og er ikke længere aktiv.
Alicante, Spanien Calle Valle Inlan Nº8: Lejlighed til salg
3 vær. lejlighed til salg i Alicante, Spanien Calle Valle Inlan Nº8
VR Property præsentere denne fantastiske øverste etage lejlighed i hjertet af Alicante, nordlige sektion. Ejendomme ligger i en meget rolig del af kvarteret, lige rundt om hjørnet fra det centrale torv, der er fyldt med ølbarer, tapasbarer, bagerier, frugt- og grøntbutikker .... der er også parker, skoler, supermarkeder i nærheden samt 2 togstationer og utallige busstoppesteder som gør offentlige transpot gennem byen meget nemmere.
Lejligheden ligger kun 15 minutter fra Alicante lufthavn, 10 minutter fra stranden og 5 minutter fra byens centrum. Alicante universitetet er også lige rundt om hjørnet.
Ejendommen selv er i god stand og er netop blevet renoveret. Den har 3 store soveværelser, en stue med en nyligt glaseret balkon, et køkken med en vask terrasse og badeværelset. Lejligheden har også et klimaanlæg. Eter som den ligger på øverste etage får den masser af naturligt lys og en god brise om sommeren.
Dette er en fantastisk ejendom i et område, der er meget eftertragtet og hurtigt går op i værdi. En fremragende mulighed, om det er investering eller at bruge som feriebolig. Gå ikke glip af det, ring til os i dag for at bestille en visning.
* Specialtilbud: 2 gratis overnatninger på et hotel for 2 personer. . . VR Property Real Estate har et meget specielt tilbud til deres kunder. Kom og besøg os og se vores ejendomme, og hvis du køber, betaler vi 2 overnatninger på et hotel til 2 personer i Alicante. Udnyt dette tilbud nu. Forhør for mere information ..
 
Størrelse 95 m2 3 vær.
Pris Kontantpris: 292.500 kr. Udbetaling: 22.500 kr.
Annoncen er ikke længere aktiv og kontaktoplysningerne vises derfor ikke længere.

© 2006 - 2020 BitnoCom