Lejlighed byttes i Frederiksberg
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Bytte bolig > Lejlighed byttes > Sjælland - Nordsjælland
Boliger.dk - Lejlighed byttes i Frederiksberg
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Annoncen er blevet vist 1006 gange og blev oprettet d. 31/1 2017 og er ikke længere aktiv.
Frederiksberg: Lejlighed byttes
3 vær. lejlighed byttes i Frederiksberg
Beskrivelse af min lejlighed:

Jeg bor på Godthåbsvej 176 , 2000 Frederiksberg på Grøndal i København lige ved Grøndal st. Det er en 3-værelses lejlighed på 79 kvm.

Lejligheden består af køkken, toilet med badekar, 2 værelser, en stue, et rum, hvor man kan stille sko og jakker eller til opbevaring af ting, en gang og en altan med udsigt til vejen.

Der er desværre ikke elevator, men hvis man ser bort fra det, er der til gengæld togstationen F lige ude foran lejligheden på den modsatte side af vejen. Bus 2A kører der, og i nærheden kører 4A og længere nede kører 8A. Desuden er der stor mulighed for at købe ind: vi har bl.a. to netto i nærheden, hvorpå den tætteste på lejligheden først lukker 24.00. Så har vi en kiosk, grønthandler, Irma, Min Købmand, restauranter, bar, Spar, Meny, tank, 7 elleven (døgnåbent) mm. Derudover har vi Grøndal centeret og Grøndal park.

Stoppet efter Grøndal med F toget, er Flintholm, hvor man har mulighed for at tage diverse busser, toge og metro.

Huslejen ligger på 5700 kr. Det er ink varme, gratis vaskeri med tørretumbler i kælderen, mulighed for at leje et lokale til små 50 kr. og opbevaring af barnevogne og cykler.

Man har også mulighed for at leje en garage for biler og garage for cykler, men der er også parkeringspladser lige overfor lejligheden og cykelparkering.

Man må gerne have kæledyr!

Jeg ønsker 4+ værelses lejlighed på Frederiksberg! Kontakt mig, hvis du ønsker at bytte din 4+ værelses lejlighed for min lækre 3-værelses lejlighed. Hund skal være tilladt at have.
 
Størrelse 79 m2 3 vær.
Pris 4.857 kr. 11.000 kr.
Annoncen er ikke længere aktiv og kontaktoplysningerne vises derfor ikke længere.

© 2006 - 2019 BitnoCom